Συλλαλητήριο

11.02.2024 15:19

Τη συγκέντρωση διοργάνωσε η «Εστία Πατερικών Μελετών», ενώ συμμετείχαν κι άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς – Το «παρών» έδωσε και ο Δημήτρης Νατσιός της Νίκης

sygkentrwsi-1

Συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα, έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλαλλητήριο, η οργάνωση ανέφερε πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεσή τους στη «σοδομοποιηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης». Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».


Αναφέρουν, δε, ότι: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι φορείς.

Δυστυχώς η Ιερά σύνοδος κάνει πλάτες στην κυβέρνηση, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις Μητροπολιτών “περί μη αφορισμού των βουλευτών που θα το ψηφίσουν” (εκτός εξαιρέσεων Μητροπολιτών που μίλησαν για αφορισμό).

Loading video
Loading video
Print Friendly, PDF & Email
ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

Συντάκτης

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *