Συγκέντρωση

ΟΡΘΌΔΟΞΟ ΚΆΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.. ΩΣ ΔΙΑ ΠΝΟΗΣ ΒΙΑΙΑΣ ΕΝ ΤΩ ΦΥΣΗΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.. ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΩΜΕ ΧΑΡΙΤΙ ΑΥΤΟΥ.. ΤΟΝ ΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΑΛΥΨΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΗΝ.. 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ΗΜΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΗΜΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΜΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ ΝΑ ΙΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.. Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ.. Η ΗΜΕΡΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΌΔΟΞΟ ΦΡΌΝΗΜΑ. Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΜΗΝ ΑΛΗΘΩΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΣΜΟ!!!.. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ.. ΕΞΩ ΟΙ ΚΥΝΕΣ.. ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ Ο ΣΥΝΕΚΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΘ΄ΗΜΩΝ ΖΗΤΩ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Σύνταγμα: Απαγόρευση αντι-συγκέντρωσης από την ΕΛΑΣ στη συλλογικότητα «Καμία Ανοχή»

10.02.2024 22:46

Η συλλογικότητα ζήτησε άδεια για δημόσια συνάθροιση ενάντια σε προγραμματισμένη συγκέντρωση κατά του γάμου των ομοφυλόφιλων που διοργανώνει την Κυριακή στο Σύνταγμα το κόμμα «Νίκη»

poulman_astynomia

Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύθηκε η πραγματοποίηση δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης την Κυριακή στις 10:30 στην Πλατεία Συντάγματος από μέλη της φεμινιστικής συλλογικότητας «Καμία Ανοχή».

Η δημόσια συνάθροιση έχει εξαγγελθεί ενάντια σε προγραμματισμένη συνάθροιση του κόμματος Νίκη ενάντια στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ώρα 15:00. Μάλιστα η συγεκριμένη συνάθροιση είχε γνωστοποιηθεί νομίμως σύμφωνα με τα προβλεπόμενα άρθρα του Ν.4703/2020 και του Π.Δ. 73/2020 και από ώρα 06:00’ της 11-2-2024 έως 23:59’ της 11-2-2024 κάθε δημόσιας υπαίθριας συνάθροισης σχετικής με την ανωτέρω «αντισυνάθροιση» στο αστικό δίκτυο που περικλείεται από τις οδούς-λεωφόρους:https://2c9c1e3a894f7b0ec8876f6e68630d3b.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html?n=0

Λεωφ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Λεωφ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού – Λαγουμιτζή – Π. Τσαλδάρη – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λεωφ. Αλεξάνδρας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, αφενός, καθώς οι οργανωτές δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο Αστυνομική Αρχή, την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει, σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, σε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ως οφείλουν, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ. 1 & 2 του Ν.4703/2020 και του άρθρου 3 του Π.Δ. 73/2020, κι ως εκ τούτου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία της ισχύουσας νομοθεσίας περί δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων και αφετέρου από τη διεξαγωγή της εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην συγκεκριμένη περιοχή, της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, της λειτουργίας των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της.

Print Friendly, PDF & Email
ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

Συντάκτης

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *