Παραλήρημα Ερντογάν στον ΟΗΕ: Δείχνει φωτογραφίες νεκρών παιδιών και κατηγορεί την Ελλάδα

ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΗΛ. ΝΤΑΛΙΑΝΗ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΕΦΕΔΡΟΥ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥ.

Ο Ερντογάν ενώ στέλνει τα μικρά παιδιά προς την Ελλάδα, τα οποία τα δολοφονεί έχει το θράσος να κατηγορεί την Ελλάδα για τα εγκλήματά του.

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα έπεσε χθές ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με τον Τούρκο πρόεδρο να παρουσιάζει φωτογραφίες νεκρών παιδιών και να κατηγορεί την Ελλάδα πως «έχει μετατρέψει σε νεκροταφείο προσφύγων το Αιγαίο».

«Ενώ εμείς παλεύουμε να αποτρέψουμε τα πτώματα των μωρών στις ακτές, η Ελλάδα μετατρέπει το Αιγαίο σε νεκροταφείο προσφύγων με τις παράνομες και απερίσκεπτες απωθήσεις της” είπε.

Η προσφυγική κρίση δεν μπορεί να λυθεί με το θάνατο των αθώων που ξεκίνησαν να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον βυθίζοντας τις μπότες τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης», είπε ο Ερντογάν σύμφωνα με το Anadolu.

Παρόλα ταύτα η Ελληνική Κυβέρνηση, παίζει τον ρόλο του “Πόντιου Πιλάτου”, λέγοντας δια των εκπροσώπων της, “ότι δεν τσιμπάμε στις προκλήσεις”, αντί να ζητήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Βλέπεται οι Μητσοτάκης και Δένδιας, ζητάνε κυρώσεις μόνο κατά της ομοδόξου Ρωσίας, αλλά μπροστά στην τουρκική επιθετικότητα κάνουν “κολοτούμπες”.

ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

Συντάκτης

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.