Είναι βρε παιδί μου κάτι συμπτώσεις μερικές φορές που σε βάζουν σε σκέψεις! Ετοιμάζονται για εκλογές στην Γαλλία και αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως προβλέπουν οι αναλυτές και τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι επικείμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες, θα διεξαχθούν υπό την επίβλεψη μιας κυβέρνησης Λεπεν. Πότε ξαναείδαμε διοργάνωση Ολυμπιακών αγώνων σε χώρα με “ακροδεξιά” κυβέρνηση;

Μα το 1936 στο Βερολίνο υπό την επίβλεψη του Χίτλερ και με το φουστανελά Σπύρο Λούη στις κερκίδες, ως επίσημο καλεσμένο. Σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ Λεπεν και Χίτλερ, αν και αυτός εκλεγμένος από τον λαό ήταν και δεν είχε κάνει κάποιο πραξικόπημα ας πούμε, αλλά μετά από εκείνους τους αγώνες του 1936 τι έγινε; Ξέσπασε ο….. Πόλεμος. Λέτε; “Φτου κακά”, σκέψεις που κάνω ώρες ώρες….. Δεν φτάνουν οι κακές σκέψεις που κάνω, έχεις και τον Πρόεδρο της Σερβίας Α.Βούτσιτς, που σε πρόσφατη συνέντευξη στο ελβετικό περιοδικό «Weltwoche», δήλωσε ότι πιστεύει πως ο κόσμος οδηγείται σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα στους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες (και γι’αυτό μαζεύουν τρόφιμα και πετρέλαιο)!

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά σε αυτή την χώρα που (ο Μητσοτάκης και οι κυβερνήσεις) την έχουν μετατρέψει από ένδοξη χώρα σε “Ελλαδισταν”, δεν υπάρχει πουθενά αντιτετανικός ορός! Χρειάστηκε πρόσφατα ένας συνάδελφος, μετά από ένα ατύχημα, να κάνει προληπτικά αντιτετανικό ορό και οπού και αν ρωτήσαμε, φαρμακεία και επείγοντα νοσοκομείου, μας είπαν ότι δεν υπάρχει, έχει έλλειψη!

Ο υπουργός υγείας το γνωρίζει η είναι απασχολημένος με το τι θα πει στα τηλεοπτικά πάνελ, που είναι προσκεκλημένος κάθε βραδύ; Σε μια περίοδο, οπού ο πληθυσμός της χωράς, λόγο τουρισμού, φτάνει κάτ εκτίμηση τα 35 εκατομμύρια μέσα στο καλοκαίρι, ισχύει μάλλον ο νομός “πονάει κεφάλι…. κόψει κεφάλι”!

Αντώνιος Σαμαράς

Δήλωση του Πούτιν για ΠΥΡΗΝΙΚΌ ΠΌΛΕΜΟ εάν η Δύση επιτεθεί σε ρωσικά εδάφη
Print Friendly, PDF & Email
ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

Συντάκτης

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *