Ο Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος βεβήλωσε τα ιερά βάζοντας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο τον διώκτη των χριστιανών και ναζιστή Ζελένσκι

από | Νοέ 20, 2023 | Αγία Γραφή, Αγία Σοφία & Ισλάμ, Άγιο Όρος & Πατριαρχεία, Αίρεση Αρειανισμού, αίρεση εικονομαχίας, Αίρεση Ναομαχίας, Αίρεση Νεστοριανισμού, Αίρεση του Παπισμού, Αντιαιρετικά, Αντιοικουμενιστικά άρθρα, Αντιπαπικά Άρθρα-Μελέτες, Αποκάλυψη & Ορθόδοξες Προφητείες, Γεροντικόν, Γεωπολιτική, Εγκληματικότητα, Εθνική Ασφάλεια & Παραβατικότητα, Εθνική Αφύπνιση, Εκκλησία & Ηθική, Ελλαδα & Πατριωτισμός, Ιστορικά, Λειτουργικά Θέματα, μη κατηγοριοποιημένα, Μυστήριο τῆς έξομολογήσεως, Μυστήριο του Βαπτίσματος, Ορθόδοξες Ομιλίες & Κηρύγματα, Ορθόδοξη Απολογητική Θεολογία, Ορθόδοξη Άσκηση, Ορθόδοξη ερμηνευτική, Ορθόδοξη Ιεραποστολή, Ορθόδοξη Ιεροσύνη, Ορθόδοξη Ομολογία, Ορθόδοξη Πίστη, Ορθόδοξη προσευχή, Ορθόδοξη Υμνολογία, Ορθόδοξο Βάπτισμα, Ορθόδοξο Ήθος, Ορθόδοξο μαρτύριο, Ορθόδοξο Πάσχα - Οικουμενικές Σύνοδοι, Ορθόδοξος μοναχισμός, Ουκρανικό & Ουνία, Ουκρανικό & Παγκοσμιοποίηση, Ουκρανικό Κακοκέφαλο, Ουνία, Ουνία Φιλιόκβε, Πανορθόδοξοι Σύνοδοι, Βιβλια & Μελετες, Πολιτικά Ρουσφέτια, Τα ιερά μυστήρια, Το αιρετικό & σχισματικό Φανάρι, Το ημερολογιακό Σχίσμα, Χάραγμα του αντιχρίστου, Χριστιανική Ηθική, Χριστιανική πίστη, Χριστιανισμός & Ειδωλολατρία, Ψευδοσύνοδος της Κρήτης | 0 Σχόλια

ΖΕΛΈΝΣΚΙ Φανάρι

8 Ιουλίου, 2023 

ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ! Ο Βαρθολομαίος θρόνιασε την ”μεγάλη πόρνη” της Αποκάλυψης, μια από τις εικόνες του θηρίου ( ο εξ αποστάσεως) τον Αβάπτιστο Ζελένσκι, μακελάρη και Διώκτη Ορθοδόξων στο Δεσποτικό Θρόνο στον Πατριαρχικό Ναό με στρατιωτική περιβολή. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.. ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ


Ο Ερντογάν στην Αγιά Σοφιά και ο Ζελένσκι στο Πατριαρχείο.

Τον Πρόεδρο της Ουκρανίας υποδέχτηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Στο Φανάρι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Ουκρανός Πρόεδρος, Ζελένσκι ο οποίος είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο. Ο Ουκρανός πρόεδρος προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου συνοδευόμενος από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Ο Βαρθολομαίος έβαλε στο δεσποτικό θρόνο τον βέβηλο Ζελένσκι… την προσωποποίηση της απόλυτης διαφθοράς τον μακελάρη Ορθόδοξου αίματος τον Διώκτη Ορθόδοξων πιστών Εκκλησιών μονών επισκόπων… Υπάρχουν πλήθος δημοσιεύματα ότι ο Ζελένσκι είναι αβάπτιστος. Πως τον θρονιάζεις στην πιο ιερή θέση; Πως θρονιάζεις την Αποκαλυπτική «μεγάλη πόρνη» στο ιερό; Βεβήλωση ιερών ιεροσυλία..

Τι δουλειά έχει η ουκρανική στρατιωτική στολή στο δεσποτικό θρόνο της Κνσταντινούπολης;

To Fanari σήμερα κήρυξε ιερό πόλεμο στα εκατομμύρια Σλάβους Ορθοδόξους

και στον ελληνισμό στην ιστορία του θεσμού

εμπλέκει επικίνδυνα την πολιτική με την Εκκλησία

το βάρος θα κληθεί να το σηκώσει ο Ελληνισμός ..

Έβαλε το γελωτοποιό στο δεσποτικό θρόνο διαπομπεύουν τα πάντα ούτε ιερό ούτε όσιο.

”Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης.

Ευχαριστώ τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο για την πνευματική υποστήριξη της Ουκρανίας και των Ουκρανών, για τις προσευχές για ειρήνη για ολόκληρη τη γη μας, για όλο τον λαό μας.”

Ο Ζελένσκι αποβλήθηκε από τη σύνοδο κορυφής ΕΕ-CELAC μετά την αντίθεση της Λατινικής Αμερικής. Εμείς δώσαμε και Θρονί ψηλό στα Ψηλά Τακούνια

Eλλληνικά εκκλησιαστικά sites επιχειρούν να καλύψουν Βαρθολομαίο γράφοντας ότι ο Ζελένσκι απλώς ξεναγήθηκε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Τους διαψεύδει ο ίδιος Ζελένσκι γράφοντας ότι παραβρέθηκε σε ”Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία στον καθεδρικό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης.”

Συνεχίζει τις αναρτήσεις ο Ζελένσκι: ”Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Συζητήσαμε την εφαρμογή της φόρμουλας ειρήνης και την επιστροφή των παιδιών που απελάθηκαν από τους κατακτητές και τα οποία θα πρέπει να στείλουμε πίσω στους γονείς τους στην Ουκρανία….”.

Ποιά είναι η αλήθεια. Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών.Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως προέρχονται από Ουκρανία. Ένωση αποκαλύπτει δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκλάβοι-ες σε Ουκρανούς πολιτικούς πρώτης γραμμής (Arte tv Αυγ.2019) Έπσταϊν κυβερνούν την Ουκρανία!!

H Ουκρανία υπό το καθεστώς του Κιέβου είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στη διακίνηση και εμπορία παιδιών. Ένα στα 10 παιδιά που διακινούνται και είναι εμπορεύσιμα παγκοσμίως προέρχονται από την Ουκρανία σύμφωνα με παραγωγή από το γαλλικό κανάλι ARTE. Η Αγγελική Λιτβινένκο είναι επικεφαλής ενός κέντρου για θύματα εκμετάλλευσης συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ. Μέσα στον τομέα που παρακολουθεί 40 ανήλικοι πουλήθηκαν σε ντόπιους Ουκρανούς πολιτικούς για σεξουαλική εκμετάλλευση.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο βρέθηκε ο ναζιστής Ζελένσκι – Για χάρη του έχουν γονατίσει οι λαοί της Ευρώπης

Print Friendly, PDF & Email
ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

Συντάκτης

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *