Χάθηκε ζώο

Περικλέους Ηλ. Νταλιάνη Θεολόγου

Συνεχώς βλέπω σε κολόνες και σε τοίχους στην Αθήνα κ.α., διάφορες αγγελίες από ιδιοκτήτες χαμένων ζώων, οι οποίοι μέσω κινητού τηλεφώνου, ζητούν την εύρεση του χαμένου ζώου.

Οπως έχω γράψει πολλές φορές, τόσο ο άνθρωπος όσο και τα ζώα, δεν μπορούν να λαμβάνουν επάνω στο σώμα τους το μικροτσίπ, διότι εκτός των θρησκευτικών προεκτάσεων και της κατάργησης της ελευθερίας, ιδίως για τους ανθρώπους, το μικροτσίπ είναι μία αυτοφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία θα γεμίσει με καρκίνο τα εμφυτευμένα σώματα. Άλλωστε και η Αποκάλυψη του Ιωάννου το λέει, ότι όσοι λάβουν το χάραγμα του αντιχρίστου, θα γεμίσουν με έλκη. Εάν αυτό ήταν φυσιολογικό, τότε θα γεννιούνταν οι άνθρωποι “με τέτοια εμφυτεύματα” (που λέει ο λόγος), κάτι όμως που δεν γίνεται.

Επίσης το επιχείρημα όσων λένε ότι “τοποθετούν το μικροτσίπ στα ζώα για να τα βρίσκουν εάν χαθούν”, καταρρίπτεται, αφού συνεχώς βλέπουμε φωτογραφίες με αγγελίες από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες, για να βρεθούν τσιπαρισμένα ζώα τους, τα οποία χάθηκαν και δεν μπορούν να τα βρουν αν και είναι τσιπαρισμένα. Άρα ουδεμία συμβολή έχει η εμφύτευση του μικροτσίπ, ως προς την εύρεση των ζώων, παρά μόνο στο να συνηθίσουν οι άνθρωποι το τσιπάρισμα.

Ούτε τα ζώα δεν θέλουν το μικροτσίπ

Επίσης διαβάζουμε αρκετές αγγελίες, οι οποίες λένε ότι χάθηκε το σκυλάκι η το γατάκι τάδε, λίγο χρόνο πριν το ΤΣΙΠΆΡΟΥΝ. Εδώ έχουμε ή κάποια ανθρώπινη συμβολή στο να φυγαδευτεί το ζώο για να μην τσιπαριστεί, ή το ίδιο το ζώο από ένστικτο ένιωσε το τι του ετοιμάζουν και έφυγε, κάτι που σημαίνει ότι ούτε τα ζώα δεν θέλουν το μικροτσίπ. Άλλωστε το μικροτσίπ εκπέμπει ακτινοβολία, την οποία τα ζώα καταλαβαίνουν.

Print Friendly, PDF & Email
ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

Συντάκτης

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *