ΛΑΤΙΝΟΠΟΎΛΟΥ: “ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΈΝΗ ΜΊΑ ΧΏΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΠΑΤΡΊΔΑ, “ΘΡΗΣΚΕΊΑ” ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ” (ΒΊΝΤΕΟ)

από | Ιούλ 7, 2024 | Γεωπολιτική, Δικαιοσύνη, Εθνική Ασφάλεια & Παραβατικότητα, Εθνική Αφύπνιση, Εθνική κληρονομιά, Εθνική Οικονομία & Μνημόνια, Εκκλησία & Lockdown, Εκκλησία & Ηθική, Εκκλησία & Κορωνοϊός, Εκκλησία και μικροτσίπ, Εκπαίδευση, Ελλαδα & Πατριωτισμός, Ελληνοτουρκικά, Εμβόλια, Ενδοοικογενειακη βία, Εργασιακά, Ισλαμοφασισμός - Σαρία - Τζιχάντ, Ιστορικά, μη κατηγοριοποιημένα, Οικονομία, Ορθόδοξη Αγιολογία, Ορθόδοξη Άσκηση, Ορθόδοξη Δογματική Θεολογία, Ορθόδοξη ερμηνευτική, Ορθόδοξη Ιεροσύνη, Ορθόδοξη Οικογένεια, Ορθόδοξη Ομολογία, Ορθόδοξη Πίστη, Ορθοδοξία, Ορθόδοξο Ήθος, Ορθόδοξος γάμος, Ουκρανικό & Παγκοσμιοποίηση, Πανορθόδοξοι Σύνοδοι, Βιβλια & Μελετες, Πατριωτισμός και Πατριδοκάπηλοι, Πολιτικά Ρουσφέτια, Προσωπικά δεδομένα, Συμφωνία των Πρεσπών, Σχέδιο Ανάν και Κυπριακό, Ταυτότητες - Θρήσκευμα, Υγεία, Υπογεννητικότητα, Χριστιανική Ηθική, Χριστιανική πίστη, Χριστιανισμός & Ειδωλολατρία, Χριστιανισμός και φιλοσοφία | 0 Σχόλια

Περικλέους Ηλ. Νταλιάνη Θεολόγου – Έφεδρου Ανθυπολοχαγού

ΕΘΝΙΚΌ ΦΡΌΝΙΜΑ: ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΆΠΗΛΟΙ

Σημείωση ΓΝΏΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΌΝΤΩΣ ΑΛΉΘΕΙΑΝ:

Οι πολιτικοί λένε (η μάλλον έλεγαν στο παρελθόν) κατά καιρούς το σύνθημα “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”! Εμείς πρέπει να λέμε:

ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ – ΕΛΛΆΔΑ – ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ

Βέβαια εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι χριστιανοί ομολογούμε την Ορθόδοξη Εκκλησία (δηλαδή την Ορθοδοξία) και όχι κάποια αόριστη θρησκεία, όπως λέει το παραπάνω σύνθημα των πολιτικών, εκ των οποίων αρκετοί στο παρελθόν είχαν εργαλειοποιήσει το σύνθημα με μία υποκριτική πατριδοκαπηλία (όπως έκανε πρόσφατα στις ευρωεκλογές και ο Γ. Αυτιάς, με το κόμμα της Ν.Δ., η οποία ψήφισε την διάλυση της οικογένειας), η οποία πατριδοκαπηλία εν συνεχεία έγινε προδοσία και του έθνους και της Ορθοδοξίας και τέλος υποστήριξαν ακόμη και τον πόλεμο της Ουκρανίας (μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας), προκειμένου οι ΗΠΑ να πολεμήσουν την Ορθόδοξη Ρωσία και να διαλύσουν οικονομικά την Ευρώπη. Αυτήν την προδοσία των πατριωτικών αρχών την είδαμε το 2010-11, αρχικά από τον ΛΑ.Ο.Σ, ο οποίος ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και στήριξε την μασονική κυβέρνηση Παπαδήμου και εν συνεχεία έδωσε τρεις βουλευτές (Γεωργιάδη, Πλεύρη, Βορίδη) στην Ν.Δ. η οποία έχει μεταφερθεί ιδεολογικά στον ακροαριστερό χώρο και έχει γίνει χειρότερη και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ίδια έκανε και ο Πάνος Καμμένος με τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος άνοιξε τα σύνορα στους παράνομους μετανάστες το 2015-16, αλλοίωσε και σχεδόν κατέργησε το μάθημα των θρησκευτικών, καθώς και έβγαλε τις ιερές εικόνες από τους δημόσιους χώρους, στηρίζοντας το Ισλάμ την ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΊΑ και την πολυπολιτισμικότητα) και στήριξε εμμέσως την συμφωνία των Πρεσπών, ενώ θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ. Ελπίζουμε τα νέα πατριωτικά κόμματα (όπως Ελληνική Λύση, Νίκη, Φωνή Λογικής, Πατριώτες, Κίνημα 21, Κίνημα Ελληνισμού, Ελεύθεροι Ξανά κ.λπ), να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να υποστηρίξουν Την Ορθόδοξη Εκκλησία (και όχι το δωδεκάθεο, όπως έκανε η Χρυσή Αυγή και ο Σώρρας), την Ελλάδα και την Οικογένεια και να ενωθούν για το καλό του τόπου – όχι απλά για την καρέκλα, ώστε να στηρίξουν δυστυχώς στην συνέχεια κάποιο κυβερνών κόμμα εξουσίας, όπως έχουμε δει να γίνεται έως τώρα τίς τελευταίες δεκαετίες.

Τέλος τα κόμματα εξουσίας δεν στήριξαν την ελληνική οικογένεια ως προς την τεκνογονία και γι’αυτό έχουμε την υψηλότερη υπογεννητικότητα ως χώρα, με αποτέλεσμα το 2050, οι μουσουλμάνοι να είναι περισσότεροι από τους Έλληνες χριστιανούς, εάν δεν αντιδράσουμε έγκαιρα (από χθες έπρεπε δηλαδή να αντιδράσουμε και όχι από σήμερα).

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Το βιογραφικό της νέας ευρωβουλευτή της Ελλάδας στην Ε.Ε.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι μία εκ των 21 ευρωβουλευτών που εκλέγει η χώρα μας, καθώς το κόμμα της «Φωνή Λογικής», που τοποθετείται στον χώρο της κεντροδεξιάς (τον οποίο αφήνει κενό η Ν.Δ. η οποία μεταφέρθηκε αριστερά), κατόρθωσε να κερδίσει το 3,04% των ψήφων και έχει ανοδική πορεία μαζί με τα υπόλοιπα πατριωτικά κόμματα, τα οποία είναι ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδος και τον εκτουρκισμό της Θράκης, στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, στην διάλυση της ελληνικής οικογένειας, στην υπογεννητικότητα κ.λπ.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει πολλάκις προκαλέσει τους αφελληνικούς κύκλους με τις απόψεις της για πολλά εθνικά και ηθικά ζητήματα, μιλώντας για τον κίνδυνο της «λαθρομετανάστευσης» – Ισλαμοποιήσεως της χώρας και της Ευρώπης, ενώ κυρίως καταφέρεται εναντίον της ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας μετά την ψήφιση του Σοδομισμού από την Ν.Δ., η οποία προσπαθεί να διαλύσει το οικογενειακό δίκαιο και τον θεσμό της τεκνοθεσίας. Οι πατριωτικές και Ορθόδοξες απόψεις της βρίσκουν έρεισμα σε μέρος των Ελλήνων ψηφοφόρων, που την επέλεξαν για την Ευρωβουλή.

Η ίδια αποτάσσεται τον χαρακτηρισμό της ακροδεξιάς, δηλώνοντας πως είναι «φιλελεύθεροι” και καθαροί οικονομικά, διατρανώνοντας ταυτόχρονα τις αξίες “Πατρίδα, Θρησκεία και Οικογένεια» και αυτοπροσδιοριζόμενη ως «Κεντροδεξιά».

Αξίζει να σημειωθεί πως το κόμμα της πήρε κατά τις Ευρωεκλογές 2024, 120.753 ψήφους, με την ίδια να κερδίζει την προτίμηση σχεδόν των μισών ψηφοφόρων της, καθώς καταγράφει 58.503 σταυρούς, με την ενσωμάτωση στο 96,67%.

Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου – Το βιογραφικό της

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του κόμματός της, η ίδια δηλώνει πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους γονείς της, που είναι και οι δύο εκπαιδευτικοί, στα δύο μικρότερα αδέρφια της, αλλά και στον παππού της, τον παπά Βλάσση, που κατάγεται από τα ακριτικά Βρυσικά του Έβρου.

Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το τένις, κερδίζοντας πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ ήταν πολύ καλή μαθήτρια. Πέρασε στη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ. χωρίς να χρησιμοποιήσει, όπως λέει, τα μόρια που είχε από τον πρωταθλητισμό, τον οποίο και εγκατέλειψε το 2013 ύστερα από σοβαρό τραυματισμό. Ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονήτρια τένις στα 18 της και έως ότου τελείωσε τις σπουδές της στη Νομική, για να ασκήσει στη συνέχεια το δικηγορικό επάγγελμα.

Τον Φεβρουάριο του 2018 άρχισε την καμπάνια «Macedonian products made in Greece», προκειμένου να προωθήσει τα ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα. Στο παρελθόν είχε πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία, κατεβαίνοντας στις εκλογές του 2019 ως υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης. Δεν εξελέγη, ενώ αποχώρησε από το κόμμα διαφωνώντας με βασικές επιλογές του. Είχε επίσης μία σύντομη πολιτική συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με τον οποίο ήρθαν σε σύγκρουση, για να ιδρύσει τελικά το δικό της κόμμα. Σήμερα είναι μία από τις δύο μόνο γυναίκες – επικεφαλής κόμματος στην Ελλάδα, μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (η οποία Κωνσταντοπούλου δυστυχώς στηρίζει τους ΛΟΑΤΚΙ και την λαθρομετανάστευση).

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌ ΠΕΡΙΟΔΙΚΌ: ΓΝΏΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΌΝΤΩΣ ΑΛΉΘΕΙΑΝ, ΤΕΎΧΟΣ ΙΟΎΛΙΟΣ 2024

Print Friendly, PDF & Email
ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

Συντάκτης

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *