ΦΏΝΑΞΕ ΤΟ ΑΝΆΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΏΝ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΊΟΥ

από | Μαρ 28, 2024 | Αγγλικανική Αίρεση, Αίρεση Αρειανισμού, αίρεση εικονομαχίας, Αίρεση Ναομαχίας, Αίρεση Νεστοριανισμού, Αίρεση του Παπισμού, Αντιαιρετικά, Αντιοικουμενιστικά άρθρα, Αντιπαπικά Άρθρα-Μελέτες, Έθιμα και λαογραφία, Εθνική κληρονομιά, Εκκλησία & Ηθική, Ελλαδα & Πατριωτισμός, Εμβόλια, Ενδοοικογενειακη βία, Θεία Κοινωνία & Κορονοϊός, Κορωνοϊός & Lockdown, Λειτουργικά Βιβλία, Λειτουργικά Θέματα, μη κατηγοριοποιημένα, Ορθόδοξη Άσκηση, Ορθόδοξη Εσχατολογία, Ορθόδοξη Οικογένεια, Ορθόδοξη Ομολογία, Ορθόδοξη Πίστη, Ορθόδοξη προσευχή, Ορθόδοξη Υμνολογία, Ορθόδοξο Βάπτισμα, Ορθόδοξο Ήθος, Ορθόδοξος γάμος, Ορθόδοξος μοναχισμός, Τα ιερά μυστήρια, Το Μυστήριο του Γάμου, Χριστιανική Ηθική, Χριστιανική πίστη, Χριστιανισμός & Ειδωλολατρία | 0 Σχόλια

Αναθέματα

ΠΑΤΡΑ. Το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων, συνεχίζει να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο κατά της κυβέρνησης αλλά και εναντίον των κατά τόπους εκλεγμένων βουλευτών που το ψήφισαν. Στην Πάτρα και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας, πολίτες με αφορμή την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και την γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κρέμασαν πανό διαμαρτυρίας κατά όλων των Βουλευτών Αχαΐας που υπερψήφισαν το κρίσιμο νομοσχέδιο.

Χαρακτηριστικότερο δε ήταν ότι κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας και ενώ η Εκκλησία ήταν κατάμεστη από απλό κόσμο και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, ένας παρευρισκόμενος πολίτης ανέβηκε στον ιερό βήμα του Άμβωνα και φώναξε δύο φορές «Ανάθεμα – Ανάθεμα», απευθυνόμενος προς τους Βουλευτές.

Loading video
https://youtube.com/watch?v=_s_E_F3EKUY%3Fenablejsapi%3D1%26amp%3D1%26playsinline%3D1

ΦΏΝΑΞΕ ΤΟ ΑΝΆΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΣΤΗΝ ΠΆΤΡΑ

ΦΏΝΑΞΕ ΤΟ ΑΝΆΘΕΜΑ Ο κ. ΣΠ. ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΌ ΝΑΌ ΣΤΗΝ ΠΆΤΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΠΟΥ ΨΉΦΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΆΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΩΝ, ΑΦΟΎ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΉΣ (ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟΛΆΓΝΟΣ) ΜΗΤΡΟΠΟΛΊΤΗΣ ΠΑΤΡΏΝ ΧΡΥΣΌΣΤΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΈΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ. ΕΞΩ ΟΙ ΠΙΣΤΟΊ ΣΉΚΩΣΑΝ ΠΑΝΌ.

Print Friendly, PDF & Email
ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΟΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ

Συντάκτης

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *